If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи, тоя Рекстън дето го продаваш, кучета го яли, а?
Ами, не точно бацеее щото:
1.Колата е на 2 години
2.Има още 1 година гаранция или 60 000 км.
3.На реални километри е
4.Има серзвизна книжка
5.Има гарантиран произход
6.В отлично състояние е
7....Май за сега са ти достатъчнооо
Мисля, че доста се различава от предлаганите по Горубляне ГРОБНИЦИ, ааааа?!?
Ти как мислиш колегааа?
1.Колата е на 2 години
2.Има още 1 година гаранция или 60 000 км.
3.На реални километри е
4.Има серзвизна книжка
5.Има гарантиран произход
6.В отлично състояние е
7....Май за сега са ти достатъчнооо
Мисля, че доста се различава от предлаганите по Горубляне ГРОБНИЦИ, ааааа?!?
Ти как мислиш колегааа?
Колегааа, много си самоуверен ама Злия нещо те беше хванал в крачка относно вноса на 147-цата Кола карана 2 години в БГ може много да е преживяла по твоята логика, а за да я продаваш преди да ти изтекла гаранцията нещо не ще да си доволен много-много от нея, колегааааа "Дизел от БГ? Никога!"
Колегааа, много си самоуверен ама Злия нещо те беше хванал в крачка относно вноса на 147-цата Кола карана 2 години в БГ може много да е преживяла по твоята логика, а за да я продаваш преди да ти изтекла гаранцията нещо не ще да си доволен много-много от нея, колегааааа "Дизел от БГ? Никога!"
Да колега супер самоуверен съм и ИМА ЗАЩО !!!
Отностно "палячото" за който ми говориш и "уж" разбирача аййй нема нужда да си хабим думите, за крачката ли за крачола ли нещо намекваш немоа та разбера ма да земиш и тва ми спестиш лиии...?!
Въпреки, че не съм длъжен ще ти обясня колега, че продавам Рекстъна, защото 3-ти месец, вече дупето ми не слиза от Алфетката, а и ми станаха много излишните коли
Пък и сега както и към 159-ка съм се прецелил пред блока ептен автосалон ше стане...
Comment